Elke website zou eigenlijk een disclaimer moeten hebben. Het maakt wat dingen duidelijk en het is verstandig zo'n disclaimer te lezen. Onze website is gratis maar aan onze berekeningen zijn echter geen rechten te ontleden. Wat bedoelen we daar mee, we bedoelen dat we graag een gratis hulpmiddel voor berekeningen beschikbaar stellen, maar dat de uitkomsten altijd indicatief zijn. Je bent zelf het beste in staat de brekening met de juiste cijfers te maken en zorg dat je altijd een adviseur inschakeld om je grondig te laten voorlichten. Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor enige berekening vanaf onze website of excel sheet die niet de gewenste uitkomst heeft, of die zelfs een verkeerde uitkomst (lijkt) te hebben. Wij hebben ons best gedaan onze software zo te programmeren dan fouten in de berekening tot een minimum beperkt worden. Toch kan het zijn dat de uitkomst niet (helemaal) juist is. Wij accepteren hier geen enkele vorm van aansprakelijkheid voor.

Beschikbaarheid

Wij maken gebruik van een hoster, derde partij, die niet in ons eigen beheer is om deze website te hosten. Het kan voorkomen dat onze website niet bereikbaar is vanwege onderhoud, storing of andere zaken. Deze momenten zullen incidenteel zijn en kunnen ons niet aangerekend worden. Wij doen ons best om de website gratis beschikbaar te houden, maar zijn hierin onder ander afhankelijk van onze hoster. Aansprakelijkheid op beschikbaarheid verwerpen wij dan ook uitdrukkelijk.

Nauwkeurigheid, aanvullingen en meer

Onze bereken scripts werken nauwkeurig, maar zoals eerder aangegeven kunnen wij niet aansprakelijk gehouden worden voor a) de werking van de scripts en b) de (juiste) uitkomst van de scripts. Wij doen alles wat in onze macht ligt om de scripts te onderhouden zodat de best mogelijke uitkomsten beschikbaar zijn. Mocht je constateren dat wij een foutief script aanbieden dan horen wij dat graag van jou als bezoeker. Je kunt hier contact over opnemen via onze contact pagina. We zullen elke vraag en/of constatering over onze website met de juiste prioriteit behandelen. Heb je zelf nog een leuke, interessante of waardevolle aanvulling op onze website dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen via de contact pagina. Op deze manier kunnen wij er samen voor zorgen dat onze diensten goed en up-to-date blijven werken.


©2017 - Annuiteit-berekenen.nl - Annuiteit berekenen doe je met deze calculator| Partners | Over ons | Contact | Disclaimer | Privacy